03.05.2021  |  Interior  |  Accessories

Treenighed

Zone Denmark lancerer nu tre fine nyheder i den charmerende kollektion SINGLES. En trio af lysestager i superenkelt design, der matcher SINGLES bakkerne og den enkle nordiske indretning.

SINGLES er Zone Denmarks kollektion af designlækkerier, der med jævne mellemrum lander enkeltvis i design- og interiør-butikkerne. Det er skarpe nyheder, der både frister til at forkæle sig selv og udgør oplagte gaveidéer.

Tre smukke og enkle lysestager, der varierer i højde og bredde, bliver nu tilføjet kollektionen. Stagernes matlakerede metal skaber kontrast til det bløde design, som fanger løbende stearin. De er forsynet med et lille hul i bunden, så man let kan trykke lysestumper ud.

Stagerne fås i farverne Mud, Khaki og Warm Grey og Black og kan kombineres med SINGLES bakkerne, der nu fås i nye matchende farver. Den største bakke fås i Black og Khaki, mens den smalle lanceres i Warm Grey, Mud og Khaki.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere