21.12.2021  |  Business  |  Branchenyt

Tre kendte kvinder designer juleborde i Imerco

Studievært Signe Lindkvist, blogger Trine Kjær og stylist fra Bolig Magasinet Julie Løwenstein har skabt hver sit julebord. De tre borde står dækket hos hver tre Imercobutikker rundt omkring i landet til inspiration for forbrugerne på juleindkøb.

Tiden er til inspiration, og julen er tiden, hvor der skal ekstra gang i dekorationerne, pynten og borddækningerne rundt omkring hos danskerne. For at booste netop det, har Imerco ladet Signe Lindkvist, Trine Kjær og Julie Løwenstein dækker hver deres julebord. 

Her kan de forskellige juleborde opleves: Julebordet af Signe Lindkvist kan ses hos Imerco Home i Nykøbing Falster og Aarhus N: 

”Jeg synes, det er tarveligt, at rød og grøn har taget julen. I min verden er jul lige så meget gul og lyserød. Jeg har prøvet at skabe et bord, som har humør, og som ikke er for prætentiøst eller småborgerligt. Det trives jeg nemlig ikke i. Jeg kan lide, at skålene står på hovedet, servietterne ligner kaninører, der serveres falske marcipanfrugter, og at der er massevis af farver", fortæller Signe Lindkvist om sit julebord. 

Julebordet af Trine Kjær kan ses i Imerco Home Roskilde, Imerco Aalborg og Imerco Home Odense C:

”Julen er min yndlingshøjtid og er særligt blevet det igen, efter jeg har fået børn. Jeg elsker at dække bord og starte med et "blankt lærred", og pludselig har man et fyldt "maleri". Mit julebord er inspireret af overflod og det sammensatte. De færreste har måske fem ens vaser og fire ens lysestager, så jeg ville vise, at man kan lave et supersmukt bord, selvom alt måske ikke matcher. For mig behøver et julebord nemlig ikke at være klassisk rødt og grønt.", fortæller Trine Kjær om sit julebord.

Julebordet af Julie Løwenstein kan ses i Imerco Home Vejle samt i Imerco i Herning og Rødovre:

”Vi ville gerne dække et bord, der skaber hygge og med små ideer, man kan gå på opdagelse i. Et veldækket bord er altid dejligt at komme til som gæst. Men for mig behøver det ikke være pompøst og fornemt for at give en god julestemning. Jeg vil gerne give mine gæster en følelse af, at der er blevet gjort noget ekstra for lige netop dem", fortæller Julie Løwenstein om sit julebord.

- PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere