Jobopslag

Trade Marketing Manager til dansk multibrand designhus

ROSENDAHL DESIGN GROUP

www.rosendahldesigngroup.dk

 • info@rosendahldesigngroup.dk
 • 45 88 66 33
 • Slotsmarken 1
Se profil  
Stilling: Trade Marketing Manager til dansk multibrand designhus
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Hovedstaden
Oprettelses­dato: 10.09.2018
Søg job  

Kunne du tænke dig at opbygge og drive vores nyoprettede Trade Marketing funktion? Brænder du for at bruge din erfaring inden for shopper marketing, kanalstrategier, kundeindsigter og kundeaktivering til at formidle og sælge dansk design?

Som Trade Marketing Manager hos Rosendahl Design Group bliver du en del af et kreativt hus, der arbejder med dansk design og efterspurgte designskatte. Du vil komme til at arbejde med alle vores otte brands, der omfatter; Rosendahl, Kay Bojesen, Global, Arne Jacobsen Clocks, Holmegaard, Bjørn Wiinblad, JUNA og Lyngby Porcelæn.

Jobbet
Du skal opbygge vores Trade Marketing funktion, der organisatorisk er placeret i marketing. Du bliver det effektive bindeled mellem salg og marketing, og vil opbygge processer og formidle indsigter, så vi sikrer, at marketing initiativer præsenteres på bedst mulig vis overfor de forskellige målgrupper.

Du skal bidrage til at skabe et fælles fokus på at implementere marketings rolle hos forhandlerne med fokus på slutbrugeren. Rollen som Trade Marketing Manager vil både være operationel, taktisk og strategisk.

Du bliver blandt andet ansvarlig for at:

 • Udarbejde kanalstrategier og kundeplaner, der tager udgangspunkt i vores brandstrategier
 • og virksomhedens overordnede strategi
 • Udvikle og implementere tiltag på baggrund af analyse af markeds- og forhandlerdata samt viden om slutbrugerens adfærd
 • Arbejde strategisk og udførende med påvirkning af butikkerne med blandt andet shopper-indsigt, sortimentsoptimering, Space Management og kampagneoptimering
 • Identificere potentialer samt udvikle, planlægge og implementere tiltag i butikkerne og optimere forhandlerkampagner
 • Understøtte vores KAM’ere og sælgere, forhandlere og butikker med præsentationsmateriale og aktivitetsplaner
 • Udarbejde instore og POS materiale
 • Mulighed for ledelse af et mindre Trade Marketing team over tid

Du vil indgå i et større velfungerende marketingteam med ambitiøse kolleger, der omfatter både Brand & Marketing Managers, CRM Manager, Visuel Merchandise Managers og et PR- og media team.

Du vil referere til vores Head of Marketing, og kommer til at arbejde tæt sammen med vores salgsafdelinger i Danmark, Norge, Sverige og Eksporten. Du skal derfor være indstillet på, at der vil være rejseaktivitet rundt til
disse markeder og til danske forhandlere.

Stillingen som Trade Marketing Manager er nyoprettet, så du skal have stor lyst til at være med til både at skabe og udvikle din egen rolle.

Din profil

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forventer, at du har ar mindst 5 års dokumenteret erfaring fra en lignende stilling, og at du har et par års ledelseserfaring.

Herudover lægger vi stor vægt på, at du har branchekendskab og har erfaring med det nordiske marked.

Da arbejdet også er af udførende karakter, er det vigtigt, at du også trives med den operationelle del af opgaverne.

Som person er du udadvendt og handlekraftig og trives i en til tider hektisk hverdag, hvor du sikrer udvikling og fremdrift. Du er vant til at arbejde i teams og evner at få samarbejdet til at fungere på tværs af afdelinger.
Du har hele tiden fokus på slutbrugerne og motiveres af at identificere, hvordan vi bedst kommunikerer til dem ude hos vores forhandlere. Du er løsningsorienteret og ser muligheder.

Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du finder glæde og entusiasme ved dansk design og vores produkter.

Vi tilbyder

En fleksibel arbejdstid på 37 timer i en virksomhed med gode arbejdsforhold og et uformelt arbejdsmiljø i lyse og inspirerende omgivelser med base i Hørsholm. Et fagligt udfordrende miljø, hvor barren for vores visuelle materiale ligger højt. En afdeling med et godt sammenhold, hvor der altid er plads til et godt grin, selvom vi har et højt tempo. En lønpakke, der forhandles individuelt, pension og sundhedssikring.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of Marketing, Margit Friis, mobil nr. 2516 0862 eller HR-partner Anna Maria Skourup, mobil nr. 2516 0741.

Vi glæder os til at høre fra dig hurtigst muligt og kalder løbende til samtaler. Vi modtager kun ansøgninger, der er søgt online via følgende link.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere