20.03.2020  |  Business  |  Branchenyt

TRÆFOLK har bygget kombineret showroom

Det danske brand har skabt et rum til inspiration, der hylder håndværket og giver plads til rådgivning, shopping, møder og hyggelige oplevelser.

TRÆFOLK er et dansk møbelbrand der udlever de nordiske designtraditioner ved at skabe flot håndværksmæssigt og funktionelt design i træ. Nu Har de bygget et nyt showroom i forbindelse med deres snedkerværksted.

TRÆFOLKs nye showroom i Løsning uden for Vejle er bygget i samarbejde med belysningsbrandet Nuura og møbelproducenten Takt for på den måde at vise noget af det bedste dansk design kan. Indretningen tager udgangspunkt i rå elementer og naturmaterialer.

”Vi har valgt at vise, at TRÆFOLK er dansk håndværk ved helt simpelt at sætte et vindue ind til værkstedet. Som en restaurant med kig til køkkenet. Vi er ærlige og stolte af vores håndværk." - forklarer Patrick Vinding, partner i TRÆFOLK.

I showroomet er der desuden bygget en hyggelig café med delikat kaffe fra et lokalt aarhusiansk kafferisteri, som alle kan benytte. 

Bygningen, indretningen og den skæve tankegang er et samspil mellem TRÆFOLK og Sanne Kyed fra About Space. Sanne har formået at skabe et rum hvor design og funktionalitet smeltes sammen, og forståelsen for produktion til færdigt håndværk bliver iscenesat på bedste vis. 

Åbningstider i showroomet:
Mandag: 
09.00 – 16.00
Tirsdag: 09.00 – 16.00
Onsdag: 09.00 – 19.00
Torsdag: 09.00 – 16.00
Fredag: 09.00 – 15.00
Lørdag: lukket
Søndag:  Sidste søndag hver måned – 10.00 – 14.00

www.traefolk.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere