02.02.2016  |  Business  |  Branchenyt

Tom Dixon designer tæpper for danske Ege

Den britiske topdesigner har designet en række tæpper for den danske virksomhed Ege. Tæpperne bliver præsenteret på dette års Stockholm Furniture Fair.

Virksomheden Ege, der producerer tæpper, har indgået samarbejde med den britiske designer Tom Dixon. Samarbejdet har ført til udviklingen af syv forskellige tæpper, som bliver præsenteret på Stockholm Funiture Fair i midten af februar, skriver Børsen på sin hjemmeside.

Tæppekollektionen går under navnet Industrial Landscape, og inspirationen til tæpperne har Tom Dixon hentet fra sin egen hjemby – London.

”Vi har blandt andet skabt et dekonstrueret murstensmønster, et mønster, der er inspireret af Londons jernbanenet, og ét, der refererer til Themsen og flodens grå, mudrede vand. Så kollektionen er en serie af mønstre og teksturer, der kommer naturligt fra bygge- eller erosionsprocessen i en by”, fortæller Tom Dixon om de nye tæpper.

Ege har tidligere arbejdet sammen med store designere som hollandske Nicolette Brunklaus, den franske modedesigner Christian Lacroix og den danske modedesigner David Andersen.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere