31.01.2019  |  Interior  |  Outdoor

Til hæderlige herrer

Brandet Gentlemen’s Hardware blev startet i 2011 hos Wild & Wolf i Bath i England som et forsøg på at skabe gode gaveartikler til mænd.

Fokus er på udstyr, værktøj, outdoor samt bade- og barberingspleje. Deres nyeste kollektion er lidt vildere og med mere naturbundne materialer som træ og kork både til produkter og emballage, perfekt til at tage med på eventyr i skoven, vildmarken eller storbyjunglen. ”The adventure begins”, som de selv siger.

Svenske Ohlsson & Lohaven har samarbejdet med Wild & Wolf i mere end 12 år og repræsenterer alle deres brands i de nordiske lande, hvor kollektionerne findes i tusindvis af butikker.

www.ohlssonlohaven.se

Formland: D: 3130

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere