05.11.2021  |  Interior  |  Accessories

Til en særlig anledning

Applicata lancerer nu den eksklusive Circle Collection i bruneret messing. Hele kollektionen er designet af danske Amanda Lilholt. 

Den brunerede kollektion har et grafisk og stringent udtryk, men stadig en varme i sin mørkebrune glød. Tanken er, at serien ældes naturligt og derved bibeholder et interessant flertonet farvespil, som samtidig er underspillet og elegant gennem generationer.  

Browned Circle Collection består af Balance, der anvendes som lysestage eller lille vase, Solid, en elegant og klassisk lysestage og Glow, der er en fyrfadsstage, som spreder lyset i en cirkel omkring sig.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere