04.11.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Til drømmeland med omhu

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sov godt, og drøm sødt med god samvittighed

Hos Omhu laver vi sengetøj lavet med, ja, omhu - fordi  vi med vores danske design traditioner har gjort os umage! Umage med design og kvalitet, men også med miljøpåvirkning og arbejdsforhold.

Vores sengelinned er både Oeko-tex, svanemærket, Fairtrade og GOTS-certificeret; hvilket er din forsikring om, at det er tekstil af højeste kvalitet og med omtanke for miljøet!

Sengesættene fra danske omhu fås i flere forskellige farver og diskrete mønstre. Fælles for dem er, at de er bæredygtigt og ansvarligt produceret. Se vores nye Navy farver som findes i flere af vores klassike mønstre. 

Sov godt, og drøm sødt!

Mere fra omhu boligtekstiler

omhu boligtekstiler

https://omhu.eu/

omhu - for en bedre verden.  100% økologi & anstændighed = 100% god samvittighed  HVEM ER VI? omhu er tidløse kvalitetsprodukter i klassiske mønstre og vævninger med en moderne appeel. Vi producerer bæredygtige produkter med de bedste certificeringer. Konceptet består af klassisk vævet sengelinned og h…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere