13.04.2022  |  Dining  |  Table top

Til de små fingre

At kunne udtrykke sig er en af de vigtigste ting i verden: det giver mulighed for at kommunikere håb og drømme, forholde sig til andre, engagere sig i vor tids store spørgsmål og skabe forandringer. 

RIG-TIG lancerer en Moomin-serie til de mindste, der skal skabe kærlighed til læsning og skrivning. 

Udgangspunktet for serien er derfor alfabetet, som det findes i bogen Memoirs of Moominpappa. Moomin ABC-kollektionen består af en kop, en tallerken, en dyb tallerken og en drikkeflaske.

Begge tallerkener i Moomin ABC-kollektionen er udviklet specifikt til små hænder. De bløde former skal gøre dem lette at håndtere, og den buede kant skal desuden sikre, at maden bliver på tallerkenen. 

Drikkeflasken har en god størrelse til skole eller udflugter med børnehaven. Den fylder ikke for meget i tasken og bliver ikke for tung at bære på. Flasken har et skruelåg, som er nemt at skrue af og på for alle i familien, og sikrer at flasken er helt tæt.

Kopperne kommer i 26 versioner med hvert sit bogstav, samt en illustration af en af de sjove figurer fra Mumiernes verden. Til kopperne kan der tilkøbes en drikketud, så den også kan bruges af de mindste børn.

- HCL

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere