30.05.2022  |  Interior  |  Design

Til ære for Jorden

Gaia er Muubs’ nye serie, der består af vægdekorationer og lanterner. Gaia er inspireret af Jorden og dens elementer, og derfor er den også opkaldt efter den græske gudinde Gaia – Jordens gudinde. 

Lanternerne er designet i to størrelser og er som udgangspunkt beregnet til indendørs brug, da de ikke tåler frost. Man kan dog fint bruge dem en sommeraften til at skabe en hyggelig stemning på terrassen eller på altanen. 

Her kan man nyde lyset fra de håndlavede udskæringer, der ligner flammer i mørket. Lanternerne fås i en lys og mørk variant i farverne østers og chokolade.

Vægdekorationerne er runde efter Jorden, og de organiske linjer er skabt for at bryde det kantede. Det indbyggede ophæng på bagsiden gør, at man kan vende dekorationerne på to forskellige måder.

Gaia er formet i hånden af ler og efterfølgende behandlet med en reaktiv glasering, som giver hvert produkt sin egen unikke karakter.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere