06.01.2021  |  Kitchen  |  Tekstiler

Tidsånd

Georg Jensen Damask har i årtier haft køkkenets funktionalitet og æstetik på sinde. Ud over at designet skal være praktisk, skal det også sprede glæde, hvilket betyder, at det danske væveri arbejder med at udvikle de rette mønstre og en farveskala, der ikke blot er oppe i tiden, men også holder til den næste tendens.

Dette har det danske væveri til hensigt med dets nye artikler, nemlig viskestykker i afstemte farver og vaffelstrikkede karklude. 

Andorra er en kollektion af strukturvævede viskestykker i en kombination af bomuld og hør, som ud over at sikre dem enestående tørreegenskaber også tilfører dem en spændende vævning, hvor striber af coral rose, army green og china blue hver især blandes med hvid med et raffineret look til følge.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere