27.08.2021  |  Business  |  Branchenyt

Tidligere Nordlux-direktør bliver CEO i SACKit

Peter Terkelsen øger sin ejerandel til 60 procent og indtræder samtidig i direktionen i den voksende designvirksomhed.

Gennem en periode på næsten 20 år var Peter Terkelsen med til at udvikle Nordlux til en betydelig spiller på det nordiske belysningsmarked. Nu er den erfarne brancheprofil klar til at skabe en ny designsucces med SACKit.

Peter Terkelsen har ejet 10 procent af SACKit siden 2018, men øger nu sin ejerandel til 60 procent ved at købe Peter Rasmussen og Niels Skov Jakobsen ud af selskabet. Samtidig indtræder han i virksomhedens direktion, hvor han fremover skal danne parløb med grundlægger Kristoffer Glerup, der ejer de resterende 40 procent.

“Siden jeg stoppede hos Nordlux for snart to år siden, har jeg haft rig lejlighed til at overveje min fremtid. Jeg brænder for produkter og design og har savnet dagligdagen i en virksomhed. Derfor var jeg heller ikke i tvivl, da muligheden opstod for at blive en større del af SACKit. Det er en enormt spændende virksomhed med et stort potentiale, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang”, siger Peter Terkelsen.

Peter Terkelsen får titel af administrerende direktør, mens Kristoffer Glerup fortsætter som direktør med primært ansvar for salg og produktudvikling. Peter Rasmussen, medejer og direktør siden 2016, forlader efter eget ønske SACKit senest til årsskiftet.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere