18.04.2018  |  Business  |  Branchenyt

Tidligere By-Lassen ejere indtræder i dansk designvirksomhed

Nadia Lassen og Peter Østerberg bliver en del af ejerkredsen i Gejst i forlængelse af en større relancering.

Relanceringen af Gejst fortsætter, og nu indtræder Nadia Lassen og Peter Østerberg som en del af ejerkredsen og bestyrelsen i virksomheden. Parret har købt omkring 40 pct. af det unge designbrand. Dermed består ejerkredsen nu af grundlægger Søren Nielsen, kommerciel direktør Thomas Heunicke samt Nadia Lassen og Peter Østerberg, der indtil december 2016 drev og delvist ejede det danske succesbrand By Lassen.

Da Thomas Heunicke indtrådte som partner i Gejst i august sidste år, kom han fra et job som salgschef i By Lassen, hvor han havde arbejdet tæt sammen med Nadia Lassen og Peter Østerberg. Dette bekendtskab skulle vise sig at være løsningen på den udfordring, som Thomas Heunicke og Søren Nielsen oplevede i forbindelse med relanceringen af Gejst. De har i processen måtter erkende, at få at nå deres store ambitioner for brandet havde brug for yderligere kompetencer, indspark og kapital.

Samtidig har Nadia Lassen og Peter Østerberg ledt efter et investeringsprojekt, som de kunne se muligheder og globalt potentiale i.

”I Gejst fandt vi den kombination af unikke kommercielle rammer og de helt rigtige personer til at drive virksomheden fremad, som vi har ledt efter. Gejsts produktpipeline er særdeles spændende og et perfekt match til de produkter, der allerede har vist sig stærkt kommercielle i markedet. Virksomhedens størrelse, organisation og infrastruktur gør ydermere, at vi har en fantastisk mulighed for at opbygge et vækstscenarie”, fortæller Peter Østerberg i en pressemeddelelse og Nadia Lassen uddyber:

”Da Thomas forelagde os idéen om et nyt partnerskab, var vi med det samme positive. Efter at have mødtes også med Søren var vi aldrig i tvivl. Det er afgørende, at direktionen besidder en komplet palet af de kompetencer, der skal til for at opbygge en vækstvirksomhed i designbranchen. Vi glæder os over nu at være en del af Gejst-teamet og til at bidrage til at sætte kursen for virksomheden fremover. Søren og Thomas og ikke mindst medarbejderne i Gejst har gjort det fantastisk, og vi får nu sammen mulighed for at tilføre Gejst ekstra struktur og handlekraft”.

Nadia Lassen og Peter Østerberg har begge erfaring med at forvandle mindre brands til store succeser. Nadia Lassen, der er oldebarn til arkitekt Mogens Lassen, startede som 23-årig, opbygningen af By Lassen-brandet. Peter har udover sin tid som medejer i By Lassen tidligere været partner i GUBI, medejer i VIPP og er på nuværende tidspunkt i bestyrelsen i Sebra Interior. Sammen ejer Nadia Lassen og Peter Østerberg desuden det nyetablerede lampebrand Nuura.

Indtrædelsen af Nadia Lassen og Peter Østerberg er trådt i kraft pr. 9. april 2018. Gejst har en ambition om at være vækstet med 25 millioner i omsætning og at have minimum 500 forhandlere globalt i år 2023.

www.gejst.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere