09.03.2023  |  Interior  |  Dekoration

Tidløst inde og ude

De stilrene Stelton hurricanes, der er designet af Maria Berntsen, kommer dette forår i en ny farve; sand, der giver et lyst og blødt præg til boligindretningen. Med sin velkendte sans for enkelhed har Maria Berntsen designet de stilrene Hurricanes, der skaber en helt særlig atmosfære og kan bruges året rundt – både til de langesommeraftener på terrassen og de mørke vinteraftener i stuen. Det diskrete, men stadig markante design er tidløst i sit udtryk og passer ind hvor som helst i boligen, både inde og ude, og vil kunne bringe glæde og hygge både nu og mange år frem.

Stagerne kommer i to størrelser og er designet, så de passer til både bloklys og fyrfadslys. Selve foden af stagen er udført i stentøj, der er yderst vejrbestandigt. Stelton hurricanes kan derfor tåle at blive efterladt udendørs, også i frostvejr. Når det regner ned i lamperne, sørger designet for at lede vandet ud igennem huller i bunden.

www.stelton.dk 

-PF

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere