19.04.2023  |  Interior  |  Accessories

Tidløs klassiker

Det danske designbrand Spring Copenhagen svinger nu farvepaletten over en tidløs og velkendt klassiker af Eva Stæhr-Nielsen. 

Den smukke stentøjsvase ved navn Svungen Top, der for første gang så dagens lys tilbage i 60'erne, lanceres nu i endnu en størrelse og fire elegante farver. 

Selvom vasen med sit klassiske og skulpturelle udtryk får en opdatering i nye farver, er det alle farver, der er nøje udvalgt og som formår at fremstå moderne samtidig med, at de er tro overfor designet og den tidsperiode, som vasen er skabt i. 

Den nye og udvidede farvepalet taler med andre ord både ind i datidens og nutidens trends og tendenser, hvor det organiske design flot suppleres af de naturinspirerede farver. Lad de dekorative vaser være et sandt skuestykke for sig selv eller med friske eller tørrede blomster i.

www.springcopenhagen.dk

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere