22.02.2021  |  Interior  |  Brugskunst

Tiden går i stå

Applicata har netop lanceret det massive vægur, Watch:Out, i en helt ny grå variant, som er nøje selekteret af den danske arkitekt Anne Boysen.

Watch:Out er oprindeligt designet af selvsamme Anne Boysen, der senest blev kåret som vinder af "Danmarks næste klassiker" på DR. 

Uret er fremstillet i massivt egetræ og tilført grå overflade samt grå tone-i-tone metalvisere. En farvekombination, som Anne har udvalgt nøje til netop dette klassiske ur –således at træets smukke årer stadig træder frem gennem den tidløse, grå overflade.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere