21.04.2020  |  Furniture  |  Design

Tiden flyver i godt selskab

UMAGE introducerer helt ny produktkategori i møbelsortimentet, nemlig en spisestuestol.

Med ambitionen om at udvikle møbler, der holder længere, kan den nye polstrede stol fra Umage costumizes. Man kan vælge mellem seks forskelligfarvede tekstiler til sædet med ben i enten messing, krom eller sort stål. 

Stolen har fået navnet Times Flies, og den er designet, så den sikrer god komfort og aflastning af ryggen ligegyldig hvilken position man sidder i. 
”Den anatomiske form på stolen er designet til at tilpasse sig kroppen, uanset om du læner dig afslappet tilbage eller sidder i en mere oprejst siddestilling” siger Jonas Søndergaard, der er inhouse designer hos UMAGE.

www.umage.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere