19.02.2018  |  Kitchen  |  Udstyr

Tid til te

Nyheder fra Ment

Det norske designbrand MENT lancerer nu nye tilføjelser til Krum-serien bestående af en tekande, serveringsbrætter samt en kopholder, som passer til MENTs eksisterende Krum Tekop. Produkterne er udviklet i samarbejde med det norske designtalent Erlend Søderlund.

Nyhederne fra MENT er helt i tråd med brandets designfilosofi, der bygger på godt håndværk og gode materialer kombineret med inspiration fra naturen og norske traditioner og de nye produkter supplerer MENTs formsprog og eksisterende kollektion på bedste vis.

Den håndlavede tekande er, med sin ovale buttede form i porcelæn og håndbukkede svungne hank i asketræ, en naturlig tilføjelse til serien. Tekanden, der er udstyret med en prop i kork og asketræ, fås i den nye farve bladgrøn og er ligesom alle andre produkter i Krum-serien udført i indfarvet porcelæn. 

www.ment.no

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere