08.02.2021  |  Business  |  Outdoor

Indspark: Tid til Outdoor - få dine nyheder ud til branchen

Outdoor i boligen har været på kraftig fremmarch de seneste år, og tendensen er blevet yderligere boostet i coronatiden, hvor restriktioner har gjort det umuligt for os at være så udadvendte, som vi plejer. Det betyder, at danskerne bruger de penge, de ellers ville have brugt på rejser sydpå, på at gøre deres have, terrasse eller altan et attraktivt sted at opholde sig.

Kom med i Designbase universet og temaet Outdoor-livet

Kom med i Designbase universet og temaet Outdoor-livet
Book annoncering hos Hans Snestrup, tlf. +45 2258 6000 eller hs@horisontgruppen.dk og indsend gerne ideer og tips eller redaktionelt materiale, det vil sige en kortere tekst samt foto i høj opløsning, til pf@horisontgruppen.dk. Tidsfrist for indsendt redaktionelt materiale er mandag 15. februar 2021.

Derfor er vi i Designbase nr. 2 klar med et omfattende tema omkring Outdoor-livet. I en tid, hvor det er vigtigere end nogensinde at få kommunikeret sine nyheder ud til branchens indkøbere, går vi tæt på outdoor-trenden og på, hvorfor den er blevet så markant, som den er, og vi ser ikke mindst på de mange nyheder, der er til haven og altanen.
Trenden byder på en lyst til at skabe et personligt rum i haven. Haven har altid været et specielt sted, hvor han trækker sig tilbage og slapper af. Ens eget lille grønne område, der ikke mindst spiller en stor rolle i denne usikre tid.


Bæredygtighed er en trend – også i haven, og så handler det om, at landskabet såvel som havemøblerne og dekorationerne skal stå så naturligt som muligt.

Grills og outdoor køkkener er også en del af trenden. Ikke mindst nu, hvor rigtig meget madlavning foregår derhjemme, og hvor madlavning i haven kan give en tiltrængt forandring.

Så nye havemøbler skal der til, grills, belysning til haven og tilbehør i form af lanterner, duge til udemøblerne, stel, der tåler udelivet og meget mere.

Det er vigtigt, at butikkerne – fysiske såvel som online – inspirerer forbrugerne til at skabe uderummet, og derfor er det vigtigt, at indkøberne får et overblik over, hvad markedet og din virksomhed kan tilbyde.

Med venlig hilsen
Designbase / www.designbase.dk

Mere fra Hans

Hans Snestrup

Nordic Business Manager

Se profil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere