27.05.2020  |  Business  |  Branchenyt

Tekstilmesse melder næsten fuldt hus

Den næste Heimtextil messe i 2021 viser sig meget populær: Mere end 90 procent af udstillingsområderne er nemlig bookede.

På trods af den nuværende coronakrise har den næste udgave af Heimtextil den 12.-15. januar i 2021 i Frankurt ikke mærket meget til faldende efterspørgsel eller interesse. Messen har således fyldt 95 procent af de ledige pladser til udstillere.  

“Selvom det er svært at forudse situation på nuværende tidspunkt, regner vi med at være i stand til at tilbyde de internationale spillere i industrien et positivt miljø for deres forretninger i januar 2021”, siger Olaf Schmidt, vice president textiles & textile technologies, hos Messe Frankurt, der fortsætter: 

“Det, at mere end 95 procent af vores område, sammenlignet med sidste Heimtextil, er booket, gør os meget optimistiske. Selvfølgelig håber vi, at antallet af virksomheder, der ender med at få vanskeligheder på grund af krisen, er meget få. Hvad pandemien angår er vi overbeviste om, at folk stadig vil have lyst til at møde op med deres produkter – måske mere end nogensinde efter dette kriseår”. 

Udstillere og besøgende i Heimtextil kan desuden forvente at se en ændring af programstrukturen til næste år. For at organisere de mange arrangementer, der er rettet mod forskellige målgrupper på en klarere og mere præcis måde, og tilbyde god orientering, vil de ansvarlige for messen fokusere på tre områder: 'Show', 'Trend' og 'Conference'.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere