01.07.2020  |  Interior  |  Tekstiler

Tekstilmagi

Tekstiler i blomus’ nye kollektioner lægger både op til magelighed og et strejf af farve i hjemmet.

Fælles for de nye puder og plaider i kollektionerne er, at de er vævet eller strikket i bløde garner indfarvet i dæmpede nuancer.

Ud over at gøre et hjem hyggeligere og et møbel rarere forskønner de også, når de bidrager med andre farver og strukturer. Kollektionerne er holdt i nuancer af jord samt nude og midnatsblå. 

Tola, der minder om en hjemmestrikket plaid i fine garner, er ikke blot varm, den matcher også tidens trend med sin spændende, ujævne struktur, der giver kontrast til et møbel polstret i et spinkelt tekstil.

Hvor Tola er behagelig vamset, er Nea helt lærredsagtig i sin glatte struktur af blandede uld- og kunstgarner.  
 
Ingen plaid uden også en god pude til ryg og hoved er mantraet i blomus’ tekstilunivers a la 2020. Puder i kvadratiske og rektangulære mål, så de passer til den brede seng, den høje lænestol eller den bløde sofa. Casata hedder kollektionen vævet i en melange af bomuld og syntetiske garner.

Puderne optræder i fire størrelser og i samme farvepalet som de to plaider.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere