11.08.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Tekstilernes spil

Arkitekt David Thulstrup har i samarbejde med Golran udarbejdet en ny serie af tæpper, som Made by Hand nu kan fremvise i deres seneste produktkategori Nabla.

Made by Hand præsenterer en ny design- og produktkategori; Nabla. Kategoriens sortiment består af tæpper, designet af den danske arkitekt David Thulstrup i samarbejde med Golran. 

Tæpperne fås i fire tonale graderinger og størrelser, hvor bambussilken og newzealandske uld, som tæpperne er lavet af, skaber en interessant balance – især når bambussens blødhed forenes med den slidstærke uld.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere