17.12.2019  |  Business  |  Branchenyt

Tekstiler gennem et halvt århundrede

Heimtextil fejrer 50 år som førende tekstilmesse.

I 2020 kan Heimtextil fejre 50 år som Nordens største fagmesse for boligtekstiler. Messen finder sted 7.-10. januar 2020 i Messe Frankfurt.

I Dining, Living og Giving områderne vil omkring 4.500 udstillere præsentere det største internationale sortiment af varer og services. Der vil også her være fokus på temaer som kontraktmarkedet, indkøb og etisk mode. I 2020 giver messen mere plads til HoReCa-sektoren med inkludering af hal 6.0, hvor ekspertudstillere viser deres sidste nye idéer omkring hoteller, restauranter og catering.

Endnu engang er der på Heimtextil også fokus på morgendagens designere i området New & Next”. Her udstiller både skoler, studerende samt up coming designere og start-ups.

www.heimtextil.messefrankfurt.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere