19.08.2021  |  Interior  |  Belysning

Teknisk sublim

Nu er Light-Point på banen med en ny kollektion af stilrene loftslamper, der blandt andet kan styres gennem intelligent teknologi.

Light-Point afslører den seneste nyhed i lampevirksomhedens designkatalog; en kollektion med navnet Edge. Det nye design er karakteriseret af pendler i en smuk, konisk form, der tilføjer en æstetisk dimension til ethvert rum. Det ultra-minimalistiske design vil, på trods af det nærmest svævende udtryk, stadig fange øjet og give lyst til at kigge nærmere.

Edge er skabt ud fra udtrykket "form følger funktion", hvor den bredeste del af den spidse kant giver maksimalt lys til ethvert arbejdsområde, og den smalleste del af den spidse kant leverer baggrundslyset. På den måde opnår man den mest optimale belysning, som hverken blænder eller er for svag.

Derudover kan Edge også styres ved hjælp af den integrerede Casambi-teknologi, der er en intelligent standard for lysstyring. Denne løsning giver en enestående mulighed for at lege med lyset og skabe den helt rigtige stemning. Med en smartphone eller ved hjælp af den berøringsfrie sensor, kan man derfor tænde/slukke, justere lysstyrken og ændre farvens temperatur på nem og lettilgængelig måde.

Kollektionen introduceres med to modeller: en aflang model i tre størrelser og en rund model i to størrelser. Den aflange model giver et stringent og minimalistisk udtryk og den runde og mere organiske form.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere