24.02.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Tegn og symboler

En ny serie håndtuftede tæpper designet af OEO Studio for den danske tæppeproducent massimo samler fragmenter af menneskelig kreativitet fra hele verden.

Den nye serie af luksuriøse tæpper har et markant grafisk design, der er stærkt inspireret af alverdens tegn og menneskets righoldige billedverden gennem årtusinder.

De foreløbigt fem varianter er omhyggeligt håndtuftet af dygtige vævere i garner mikset af lige dele bambusfibre og New Zealandsk uld. Bambusfibrene giver en smuk, glansfuld overflade, og ulden sikrer en god slidstyrke og robusthed.

Alle varianter er konturklippede, så mønstret træder tydeligt frem, og tæppet får en flot struktur.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere