25.05.2022  |  Business  |  Branchenyt

Svensk møbelmesse er tilbage

Svenska Mässan bliver ny arrangør for Möbelmässan Göteborg, der afholdes igen 13.-14. september i år. Messen sker nu i samarbejde med MIBO - Møbel- og Interiørvirksomhedernes Brancheorganisation.

Tanken bag reorganiseringen af messen er at skabe et bredere og mere dynamisk mødested for den nordiske møbelbranche, fortæller Farhad Kakavand, der er salgs- og forretningsudviklingschef hos Svenska Mässan.

“Vi ser store muligheder for at fastlægge konceptet og udvikle mødestedet yderligere sammen med MIBO”, siger han.

Hos MIBO er samarbejdet også gode nyheder.

“Vi er meget glade for samarbejdet med Svenska Mässan, der har stor erfaring og er en holistisk arrangør med alle ressourcer in-house", siger George Makdessi, formand for MIBO.

Møbelmessen i Gøteborg blev for første gang sat i luften i 2018 i eventcenteret Bananpiren og skiftede derefter lokation i 2019 til Svenska Mässan. Som mange andre messer, måtte messen aflyses de næste tog år grundet coronapandemien. Og det har kunne mærkes, slår Farhad Kakavand fast.

“Aktørerne i branchen oplever et indestængt behov for at mødes og netværke. Derfor tror vi på, at efterårets messe kan tiltrække usædvanligt mange udstillere og besøgende”.

I skrivende stund melder messearrangøren, at der kommer omkring 80 forhandlere til messen, som i år har fokus på polstrede møbler, belysning, tæpper og brugskunst.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere