10.09.2018  |  Kitchen  |  Udstyr

Svensk køkkengrej

Professional Secrets, der er svensk køkkengrej til passionerede hjemmekokke, udviklet i workshops af kokke og designere i passioneret forening, kommer nu til Danmark.

Målet med hvert eneste produkt er at flytte så meget af kokkens know-how med over i produkterne som overhovedet muligt. Resultatet er usædvanligt praktiske gryder, pander, knive, skåle og meget andet grej, hvor både kvalitet og funktion er i særklasse: Alt vurderes ud fra et princip om at give den professionelle koks metoder og værktøjer videre til hjemmekokken, at design, materialer og produktionsmetoder er i top, og at produkterne skal være holdbare og lette at rengøre.

Et eksempel er håndtaget på panderne, der er præcis så langt og bredt, at underarmen kan hvile sig på den og tage en stor del af vægten, når panden flyttes. Et andet eksempel er til stor glæde for de af os, der har problemer med at få gryderne til at være i skuffen eller i skabet: Alle gryder kan nemlig stables. Med låg.

www.professionalsecrets.com

Forhandler oplyses på tlf.: 4536 3613.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere