01.12.2017  |  Business  |  Branchenyt

Svensk interiørbrand åbner dansk webshop

Efter flere år på det svenske, norske og finske marked åbner det svenske tekstil- og interiørbrand Jotex nu en dansk webshop.

Lanceringen af webshoppen kommer som en forlængelse af danskernes stigende interesse for svensk design og interiør.

Jotex er en del af Ellos Group, som har opereret i Danmark siden 1990’erne. Først med postordresalg og senere med e-handel.

Lanceringen af det nye website skal styrke Ellos Groups position på e-handel af interiør i Norden.

”Vi er stolte af at lancere Jotex webshop i Danmark, og vi har høje forventninger. Lanceringen er et helt naturligt skridt for os, fordi vi naturligvis gerne vil imødekomme danskernes stigende interesse for de svenske interiørbrands, og af samme grund er Danmark et strategisk betydningsfuldt marked”, udtaler Peter Keerberg, der er adm. direktør hos Jotex i en pressemeddelelse.

Modsat Ellos.dk forhandler Jotex dog udelukkende egne produkter. Og ambitioner er store for det svenske brand, hvis stil skiller sig ud fra det traditionelle nordiske ved at have et mere etnisk og ekstravagant udtryk.

”Danmark er et af de lande, hvor boligindretning har ekstra højt prioriteret, og derfor tror vi også på, at Jotex’ nye danske webshop kommer til at vække glæde blandt danskerne. Vores mission er at blive Nordens førende udbyder af boliginteriør. Derfor tilbyder vi et bredt og unikt udvalg af produkter af den højeste kvalitet til en god pris”, afslutter Peter Keerberg.

www.jotex.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere