17.03.2022  |  Interior  |  Belysning

Svævende omtanke

Disc-pendlen fra Designbrandet Graypants kan med sin svævende runde form og sit lette materiale give et dekorativt og elegant udtryk til det rum, den placeres i. 

Disc-lampen er lavet af genanvendt pap, hvilket skaber en lethed omkring pendlen og sikrer samtidig en varm, intim og funktionel belysning. 

Designet er skåret med præcision ved hjælp af en laser og samlet i hånden med non-toxic lim på brandets fabrik, hvor en stor del af medarbejderne er socialt udsatte. Alle lamperne fra Scraplight-serien behandles til slut med en brandhæmmende belægning.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere