05.02.2021  |  Interior  |  Accessories

Sund stemning

Skab hygge og spred en afslappet atmosfære med de nye klassiske Sille Exclusive Led-lys fra Sirius Home. Sille Exclusive er et nyt moderne udtryk for de klassiske Sirius Led-lys. 

Det nye design har en glat overflade og flad top, der giver et frisk og moderne udtryk. Med den blinkende flamme, får det Sille Led-lysene til at se livagtige ud og giver samme hyggelige stemning som almindelige stearinlys – dog uden usunde partikler og brandfare. 

Lysene kommer i to udgaver. En udgave, hvor Sille Led-lys bruger almindelige batterier samt i en udgave, hvor de er genopladelige. Disse skal oplades på en Multi charger/oplader.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere