12.05.2022  |  Business  |  Branchenyt

Summer Nordstil er tiltrængt: oplever vækst i udstillerantal

Efter Winter Nordstil løb af stablen, er arrangørerne klar med endnu en messe til sommer. Og det er udstillerne tilsyneladende også. Ifølge Nordstil er der 10 procent flere tilmeldte sammenlignet med Summer Nordstil sidste år.

“Responsen på den kommende Nordstil-messe viser et klart behov for det fysiske møde. Det er tydeligt, at forhandlere – sammenlignet med sidste sommer – kan forvente et bredere produktsortiment i år”, siger Susanne Schlimgen, CEO hos Nordstil.

Messen, der kommer til at foregå 23.-25. juli i Hamborg, byder igen i år innoverende produkter, tips og tricks fra og for industrien og inspiration.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere