23.05.2023  |  Business  |  Branchenyt

Summer Nordstil 2023 med nyt udstillingsområde

Summer Nordstil finder sted i Hamborg fra den 22. til den 24. juli 2023. En ny feature er Anleger B3, som kan oversættes til anløbsbro B3, et område for udstillere, der kaster anker på Nordstil for første gang eller igen efter en pause på grund af corona. Med Nordstil Forum og Village, Nordlichter og Buddelhelden samt Design Zentrum Hamburg supplerer kendte partnere og formater sommermessen med friske impulser, foredrag og særlige præsentationer. Udstillernes respons på sommerudgaven af messen er allerede høj: 90 procent af pladsen er allerede booket, og stærke brands, innovative start-ups og kreative producenter venter på at blive opdaget af besøgende. 

Denne sommer kan de besøgende ikke kun se frem til interessante messe(gen)deltagere; Talrige anerkendte producenter er med igen. Der vil blive sat fokus på indretningstendenser der får købernes hjerter til at slå hurtigere i den kommende sæson, og på hvordan haven smukt kan designes som et udvidet boligareal. Besøgende vil også se, hvad der er på mode inden for køkken og forkælelse, og der vil blive præsenteret alt fine papirvarer og trendorienterede gaveartikler. 

Med et omfattende støtteprogram vil sommeren Nordstil igen byde på værdifuld markedsviden og praktisk inspiration til branchen på messens tre dage. I Nordstilforummet kan besøgende forvente ekspertforedrag, workshops, live og trendpræsentationer for praktiske indsigter og tips. Ud over foredrag om aktuelle brancheemner finder besøgende Trendinseln, et område, der kreativt viser nye ideer og stilarter indenfor butiksvinduesdesign. 

Næste Summer Nordstil finder sted fra 22.-24. juli 2023.

Næste Winter Nordstil finder sted fra 13.-15. januar 2024.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere