19.05.2020  |  Kitchen  |  Outdoor

Sublime grilloplevelser

Everdure by Heston Blumenthal er nu på banen med en solid rotisseriindsats til gasgrillene FORCE og FURNACE.

Rotisseriindsatsen fra Everdure by Heston Blumenthal har inspektionsvindue, lys og støjsvag motor, der gør det nemt at holde øje med kødet uden at skulle åbne for grillen og lukke varme ud. De stærke Cliplock Forks kan holde alt fra en kylling til en lammekølle fast, mens rotisseriet drejer rundt og griller kødet til perfektion.

Disse monteres direkte oven på den åbne grill, hvor låget på grillen kan lukkes, til det hviler på rotisseriindsatsen.  

Rotisseriet er udstyret med de kraftige og solide Everdure Cliplock Forks med praktisk trykknap-lås. Man kan nemt påsætte alle typer kød på rotisseriet, velvidende at de kraftige gafler holder et fast greb om kødet under hele grillprocessen. Det betyder, at selvom kødet under tilberedningen bliver utrolig mørt ikke falder af rotisseriet og ned i grillen. Derved garanteres der altid et optimalt grillresultat. 

Lyset i rotisseriindsatsen består af ét halogenspot placeret på indersiden, der via inspektionsvinduet giver et fuldt overblik over tilberedningen. Herved elimineres behovet for at åbne låget under tilberedningen, hvorved varme slipper ud, og tilberedningen forstyrres. Lyset betjenes praktisk med en tænd-sluk-knap på siden af indsatsen. 

Motoren på rotisseriet er støvsvag, hvilket sikrer fred og ro under tilberedningen. Man slipper derved for den til tider irriterende og skærende lyd, som nogle rotisserier afgiver, mens de drejer rundt. Betjeningen af rotisseriet er praktisk placeret ved siden af tænd-sluk-knappen til lyset. 

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere