15.02.2021  |  Interior  |  Belysning

Strike a pose

Superpose er navnet på en ny skulpturel statementlampe skabt af designer Frederik Kurzweg for Normann Copenhagen.

Lampen består af tre bøjede og afrundede stålplader, der er arrangeret rundt om hinanden i en nøjagtig 180 graders vinkel. 

Gennem overlapningen af de geometriske former skabes et imponerende, skulpturelt udseende, der ændrer sig alt efter betragterens position. Denne effekt fremhæves af perforeringsmønstret, der får overfladerne til at syne mere eller mindre semitransparente. 

De bøjede lags minutiøst afbalancerede proportioner formindskes, som de nærmer sig lampens midte, og de overlejrende ark danner fine skiftende mønstre efter moiré-princippet.

Superpose lampen lyser med et blødt lys udad og et direkte lys nedad, mens lampens perforerede mønster kaster stemningsfulde skygger på sine omgivelser.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere