19.08.2021  |  Kitchen  |  Tekstiler

Stribernes funktion

Indhyl køkkenet med en ny serie af viskestykker og karklude fra Mette Ditmer.

Elvira viskestykker og karklude fra Mette Ditmer er fremstillet i 100 procent økologisk bomuld. Tekstilerne er vaffelvævede, hvilket giver en fin volumen og gør dem unødvendige at stryge. 

Det smukke strib-mønster er vævet i indfarvede garner, hvilket betyder, at der ikke er nogen bagside, men begge sider er lige fine. 

Tekstilerne har en god sugeevne og en høj farveægthed. Vælg mellem farverne sand, ochre, pine green, slate blue og dark grey.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere