05.03.2018  |  Business  |  Branchenyt

Streetstyle og fashion i IKEA

IKEA løfter sløret for deres næste designsamarbejde

Med inspiration fra den aktive og urbane livsstil har IKEA og den amerikanske designer Chris Stamp udtænkt en helt nye særkollektion, der primært henvender sig til nutidens unge minimalister med hang til lækkert og gennemført design.

Kollektionen, der har fået navnet Spänst, består udelukkende af sorte, hvide, grå og gennemsigtige designs med det formål at appellere til et yngre publikum, der er særligt glade for det minimalistiske, rå udtryk.

“Hele idéen med Spänst er at sætte fokus på os selv som individer og det, der udgør vores individuelle udtryk. Som designer ved jeg, at tøj, sko og accessories alt sammen er med til at fortælle, hvem vi er, og det gælder også i hjemmet. Spänst giver derfor mulighed for at organisere og fremvise det, vi holder allermest af i stedet for at gemme det væk bag lukkede låger. Det handler om at være stolte af os selv og de ting, der karakteriserer os”, udtaler Chris Stamp i en pressemeddelelse.

Til dagligt er Stamp bosat i Los Angeles, og han er manden bag det succesfulde, minimalistiske fashionbrand STAMPD, der afspejler det rå og kontrastfyldte liv på USA’s vestkyst. Og netop den amerikanske vestkysts rå og kontrastfyldte natur og stemning er også inspirationen bag den nye kollektion for IKEA, hvor referencerne skal findes i LA’s skaterscenes rå beton og på den anden side naturens mange forskellige former.

”Der hvor skating, som et eksempel, ikke kun handler om transport, men er en kultur og en dedikeret livsstil. Derfor er det også en kæmpe ære at få lov til at designe IKEAs første skateboard nogensinde”, forklarer Chris Stamp.

SPÄNST lanceres i uge 18 som særkollektion i en begrænset periode. Kollektionen indeholder alt fra tasker og T-shirts til en basketball, LED-lysrør og et garderobeskab. Alt sammen i sort, hvidt eller gennemsigtigt.

www.ikea.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere