Jobopslag

Strategic Master Data Consultant

House Doctor Group

www.housedoctor.com

  • info@housedoctor.com
  • +45 97 25 27 14
  • Industrivej 29
Se profil  
Stilling: Strategic Master Data Consultant
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 26.10.2018
Søg job  

Hos House Doctor Group søger vi en Strategic Master Data Consultant, som skal varetage det overordnede ansvar for master data på tværs af organisationen.

STRATEGIC MASTER DATA CONSULTANT til House Doctor® Group

OPSTART HURTIGST MULIGT

 

Hos House Doctor Group søger vi en Strategic Master Data Consultant, som skal varetage det overordnede ansvar for master data på tværs af organisationen. Vi vil være de bedste indenfor digital forretning, og derfor vil man i denne rolle få stor indflydelse og mulighed for at skabe værdi. Du vil blive en del af vores E-Commerce-afdeling med reference til vores Digital & E-Commerce Manager.

 

ARBEJDSOMRÅDER

Din vigtigste opgave er at skabe et stærkt fundament for udvikling og drift af master data samt tage strategisk ansvar for product informa- tion management. Dertil skal du:

  • Opbygge processer for håndtering af master data og PIM

  • Sikre og vedligeholde driften af master data og sørge for at der leveres data til alle relevante kanaler

  • Strategisk ansvar for værdiskabelse gennem master data

  • Være tovholder på kontakt og samarbejde med eksterne partnere

  • Retningsgiver for interne stakeholders, som understøtter dig og dit arbejde på operationelt plan

  • Kvalitetssikre og vedligeholde internationalisering af master data

  • Være ajourført og rådgive internt omkring datalovgivningskrav

 

Dette er din mulighed for at være involveret i en spændende opgave fra starten. Vi er på en international vækstrejse og et digitalt eventyr, som kræver flere dygtige og engagerede mennesker. Vi ønsker derfor, at du tager ansvar og præger med det du kan – og den du er.

 

KRAV TIL JOBBET

Vi forventer, at du er en teknisk mastermind kombineret med en solid forståelse for forretning og værdikæden. Dine stærke kommu- nikative evner gør det muligt for dig at formidle din viden og drive værdiskabende tiltag med udgangspunkt i master data. Du lytter og undersøger, er ærlig og direkte. Du har fokus på samarbejde og bidrager til et rummeligt fællesskab, samtidig med at du kan gå forrest
og sætte retningen mod det fælles mål. Du har et skarpt øje for detaljer og kan skabe overblik i kompleksitet. Modgang mødes med en positiv og løsningsorienteret tilgang, og du formår at skabe fremdrift uden at gå på kompromis med kvalitet. Du er en dygtig planlægger og formår at binde trådene sammen.

 

KVALIFIKATIONER

Du har en relevant erhvervsrettet eller teknisk uddannelse på kandidatniveau samt strategisk erfaring med master data og PIM internt i en organisation eller fra konsulentbranchen. Du har en bred forståelse for værdikæden og erfaring med at behandle og formidle master data på tværs af en organisation. Du er teknisk dygtig og har solid systemforståelse. Erfaring med international e-commerce er en stor fordel. Du taler og skriver flydende engelsk.

 

VI TILBYDER

House Doctor Group er en ambitiøs og dynamisk organisation, hvor personligt ansvar og engagement har afgørende betydning. Du bliver en del af en sund, familieejet virksomhed med stærke værdier om ærlighed, passion og innovation. Disse værdier efterleves i høj grad gennem House Doctors ledelsesfilosofi, Human Balance, som bygger på en klar overbevisning om, at mennesker i balance skaber resultater. Derfor har House Doctor et konstant fokus på at skabe rammerne for, at hver enkelt medarbejder kan udvikle sig både fagligt og personligt, mentalt og fysisk og dermed skabe en hverdag i balance og en organisation i balance. Dette gøres igennem et fællesskab, hvor man støtter hinanden, vækster hinanden og skaber en fælles fremtid.

 

Send dit CV og ansøgning med overskriften ”Strategic Master Data Consultant” til: application@housedoctor.com. Vi holder løbende samtaler og lukker stillingen, når den rette kandidat er fundet.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Manager Charlotte Raaby på chra@housedoctor.com.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere