14.08.2020  |  Interior  |  Udstyr

Strålende refleksion

De nye væg- og bordspejle fra Zone Denmark, kan både forstørre og vise ansigtet i forskellige lystoner, hvilket gør en klædelig forskel.

Det føles trygt at vide, at man ikke har tandpasta på hagen, eller at makeuppen sidder, som den skal. Men har man lagt sidste hånd på sit udseende i en halvmørk entré eller ved et halogenbelyst håndspejl, kan den slags smutte.

Det kan de to nye spejle fra Zone Denmark lave om på. De kan henholdsvis stå på bordet og monteres på væggen med en fem gange forstørrelse.

Begge spejle har indbygget lys i tre forskellige nuancer - kølig hvid, natur og varm hvid. Belysningen kan således tilpasses det kommende dagslys, uanset årstiden. Lyset i spejlene slukker i øvrigt automatisk efter ti minutter.

Selve spejlene er fremstillet i plast, mens armene er lavet af metal. Sammen med kuglen på bagsiden giver det masser af muligheder for at indstille bordspejlets position. Vægspejlet kan også tilpasses i højde og afstand - og drejes tilbage på plads.

De nye spejle fås i farverne black, grey og white, så de passer til badeværelsets øvrige indretning.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere