30.08.2019  |  Business  |  Branchenyt

Stor, ny Concept Store med boligbrands åbner ved Gråbrødretorv

Designbase var med, da F&H forleden åbnede sin nye Concept Store i indre København.

’Kitchen Living Dining’ er navnet på den nye, 900 m2 store boligbrand-butik i hjertet af København. Butikken, der er beliggende i den historiske, gamle bankbygning på Niels Hemmingsens Gade 28, får indgang lige ud mod Gråbrødretorv og kommer til at præsentere en række danskejede boligbrands inden for interiør, køkken, borddækning og bad.

Visionen er at give gæsterne en oplevelse af en anderledes butik, hvor de eksponerede brands som i et showroom præsenteres med hele sortimentet, og hvor der også løbende vil være spændende events og andre tiltag. Et fagligt uddannet personale vil kunne guide gæsterne gennem de forskellige universer fra bl.a. Södahl, Zone Denmark, Rosti, BITZ, Lyngby Glas, Morsø, Villa Collection, Medusa Copenhagen og Blomsterbergs.

’Kitchen Living Dining’ Concept Store vil naturligvis også, samme dag som de er tilgængelige, kunne præsentere de aktuelle nyheder fra de forskellige brands. Butikken arbejder med cross channel og interaktive skærme, så der også kan bestilles til levering på hjemmeadressen.

Se billeder fra den nye Concept Store i galleriet ovenfor.

www.fh-as.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere