29.11.2021  |  Interior  |  Dekoration

Stop dryp

I den mangfoldige farveverden er der få farver, der ser ud til at bevare deres alsidighed og charme. Men med sine brune og grågrønne undertoner, omfavner den afdæmpede nuance Taupe både tidløshed og naturlighed til fulde.
 
De eksklusive, hånddyppede STOFF Nagel kertelys, designet af danske Ester & Erik, har en lang og konisk form med en kegleformet bund, så de passer perfekt i STOFF Nagel lysestagerne. Lysene drypper ikke, er selvslukkende og brænder langsomt og elegant ud, så der ikke er rester tilbage i dine lysestager.
 
Lysene er fremstillet af ren paraffinvoks, et rent mineralsk produkt, renset for urene partikler. Paraffinvoks er desuden den type voks, der har det laveste C02 aftryk og den mindste miljøbelastning. Bomuldsvægerne er også lavet af 100 procent bomuld, hvilket påvirker indeklimaet mindre end traditionelle væger, idet færre partikler frigives.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere