02.04.2020  |  Business  |  Branchenyt

Stockholmsmessen træder til i Coronakrisen

Stockholmsmässan omdanner dele af udstillingshallerne til et midlertidigt og eksternt hospital.

Messearrangøren har omdannet dele af udstillingshallerne og indrettet med 140 hospitalssenge og -udstyr for at hjælpe det svenske sundhedsvæsen.

200 medarbejdere fra Stockholmsmässan har den seneste uge hjulpet med at omdanne hallerne i samarbejde med Region Stockholm og virksomheden Locum. Og flere skal hjælpe til for at have 600 sengepladser klar til påske.

”Det er en selvfølge at støtte samfundet på enhver tænkelig måde og være i stand til at ændre sig midlertidigt. Vi har ekspertisen og styrkerne til at opbygge dette i dele af Stockholmsmässan, og arbejdet skrider frem ekstremt hurtigt”, siger Christian Clemens, administrerende direktør for Stockholmsmässan og Rikard Skärebo, der er produktionschef på Stockholmsmässan og koordinator for det eksterne hospital stemmer i:

”Stockholmmässans mission i dette komplekse projekt omfatter alle professionelle kategorier og entreprenører, der normalt leverer til vores events og messer. Det er fantastisk at opleve sådan støtte og det engagement, som både medarbejdere og samarbejdspartnere har vist i denne hårde situation.”

www.stockholmsmassan.se

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere