02.10.2018  |  Furniture  |  Branchenyt

Stockholm Furniture & Light Fair offentliggør Guest of Honour 2019

I år prydede en stor installation af den Italienske designer Paola Navone forhallen til møbelmessen, og til næste år bliver det et kinesisk designstudie, der får æren.

Til februar, helt præcis den 5.-9. februar 2019 står den på møbler, design og interiør i Stockholm. I disse dage løber Stockholm Furniture & Light Fair af stablen, og her præsenteres branchens nyheder og produktlanceringer en masse.

Internationalt islæt

I år er det 16. gang at messen inviterer en anerkendt arkitekt eller designer til at pryde forhallen med en installation, der byder udstillere som besøgende velkommen i de designfyldte haller. Og denne gang er valget faldet på det kinesiske design- og researchstudie Neri&Hu.

Neri&Hu Design & Research Office blev grundlagt i 2004 i Shanghai, Kina af Lyndon Neri og Rossana Hu. Deres arbejde har siden fået stor opmærksomhed på det globale designmarked og bare i 2017 blev de belønnet med næsten 100 designpriser fra hele verden. Heriblandt 2018 RIBA International Prize i London, udstedt af Royal Institute of British Architects.

“Vi er meget beærede og blev glædeligt overrasket over at blive udvalgt. Vi er også glade for at briefet lød på IKKE at lave det sædvanlige designmesse set-up, så vi kunne tænke ud af boksen og være udforskende og eksperimenterende med dette forsøg. Vi har afholdt forelæsninger og designede stande på messen før, og har været imponeret over den måde messen så godt repræsenterer den skandinaviske stil på det globale designmarked. Vi er meget spændte, og ser virkelig frem til at opleve noget særligt på messen næste år!", lyder det fra Lyndon Neri og Rossana Hu.

Neri&Hu er af den overbevisning at man bør se forskning som et designværktøj, da hvert projekt bærer sit unikke sæt kontekstuelle spørgsmål. En kritisk sondering af de særlige forhold der ligger til grund for projektets program, sted, funktion og historie er helt afgørende for skabelsen af et stringent designarbejde.

Neri&Hu deltog på Stockholm Furniture & Light Fair i 2017 som en del af foredragsprogrammet Stockholm Design & Architecture Talks.

www.stockholmfurniturelightfair.se

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere