04.08.2020  |  Business  |  Branchenyt

Stockholm Furniture & Light Fair lancerer en ny, ansvarlig og bæredygtig messe i 2021

Den kommende Stockholm Furniture & Light Fair messe i februar 2021 bliver anderledes, med et nyt, nedskaleret koncept, der fokuserer på bæredygtighed, sikkerhed, solidaritet og inspiration.

I samarbejde med The Swedish Federation of Wood and Furniture Industry (TMF) kan Stockholm Furniture & Light Fair nu præsentere det nye koncept, ’The nude edition’, til næste udgave af messen i februar 2021.

”Mange virksomheder er allerede hårdt økonomisk ramt på grund af COVID-19 og vi ved endnu ikke, hvor længe dette vil vare, hvilket betyder, at nødvendigheden for at mødes og gøre forretning er vigtigere end nogensinde", siger Sanna Gebeyehu, product and concept owner, Stockholm Furniture & Light Fair, og fortsætter:

"Til den kommende event har vi udviklet et koncept, der skal få alle udstillere til at tænke over nedskalering når det kommer til at bygge stande. Vores ambition ved The nude edition er at tage det første skridt mod en grøn omstilling i industrien. Som organisator har vi et stort ansvar når det kommer til bæredygtighed”.

Således kommer messen næste år til at have grønne og solidariske omdrejningspunkter – både når det kommer til økonomi og materialer.

Foruden The nude edition, planlægger Stockholm Furniture & Light Fair at investere i digitaliseringen af bestemte dele af messen med henblik på at støtte og supplere det fysiske mødested.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere