22.12.2021  |  Business  |  Branchenyt

Stockholm Furniture & Light Fair flyttes til september 2022

På grund af den øgede smittespredning af Covid 19 flyttes Stockholm Furniture & Light Fair frem til 6.-9. september 2022.

”Vi er en international messe med mange udstillere fra besøgende fra hele verden – ikke mindst fra vores skandinaviske nabolande. Vi har naturligvis en stor interesse i at afvikle en messe i 2022, men med baggrund i situationen, flytter vi messen, så vi til september kan gennemføre den på bedste vis”, siger Hanna Nova Beatrice, Project Area Manager for Stockholm Furniture & Light Fair og Stockholm Design Week.


beslutningen om at flytte Stockholm Furniture & Light Fair til september er baseret på andre messer og aktiviteter, der sker rundt omkring i verden i løbet af året samt på tilgangen til lokalerne på Stockholmsmässan.
”Ved at flytte messen til september, giver vi alle en mulighed for at kunne deltage, selv virksomheder med hovedsæde i lande, der i dag er i lockdown. Efter to års pause, føles det vigtigt at kunne byde så mange udstillere og besøgende velkommen som muligt i 2022”, siger Sanna Gebeyehu, Product and Concept Owner, Stockholm Furniture & Light Fair og Stockholm Design Week.

Stockholm Design Week i februar 2022
Stockholm Design Week, som arrangeras af Stockholm Furniture & Light Fair, vil foregå som planlagt. Fra 7.-31. februar 2022.

-PF

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere