22.12.2021  |  Business  |  Branchenyt

Stockholm Furniture & Light Fair flyttes til september 2022

På grund af den øgede smittespredning af Covid 19 flyttes Stockholm Furniture & Light Fair frem til 6.-9. september 2022.

”Vi er en international messe med mange udstillere fra besøgende fra hele verden – ikke mindst fra vores skandinaviske nabolande. Vi har naturligvis en stor interesse i at afvikle en messe i 2022, men med baggrund i situationen, flytter vi messen, så vi til september kan gennemføre den på bedste vis”, siger Hanna Nova Beatrice, Project Area Manager for Stockholm Furniture & Light Fair og Stockholm Design Week.


beslutningen om at flytte Stockholm Furniture & Light Fair til september er baseret på andre messer og aktiviteter, der sker rundt omkring i verden i løbet af året samt på tilgangen til lokalerne på Stockholmsmässan.
”Ved at flytte messen til september, giver vi alle en mulighed for at kunne deltage, selv virksomheder med hovedsæde i lande, der i dag er i lockdown. Efter to års pause, føles det vigtigt at kunne byde så mange udstillere og besøgende velkommen som muligt i 2022”, siger Sanna Gebeyehu, Product and Concept Owner, Stockholm Furniture & Light Fair og Stockholm Design Week.

Stockholm Design Week i februar 2022
Stockholm Design Week, som arrangeras af Stockholm Furniture & Light Fair, vil foregå som planlagt. Fra 7.-31. februar 2022.

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere