10.09.2020  |  Dining  |  Table top

Stilsikker servering

erik bagger udvider nu den stilrene XO-serie med flotte ginglas med diamantslibninger.

Med det ekstravagante og samtidig stramme formsprog tilfører glassene den perfekte stemning til den populære drink.

eb design team har under udviklingen af XO-serien haft særligt for øje at designe et glas, der af syn ser ud af meget, men som ikke ligger tungt i hånden.

Derfor er serien også lavet af blyfrit krystalglas, som gør, at glasset føles særlig let, så det er behageligt at holde i hånden.

Det tynde og lette glas hjælper også drinken med at holde sin temperatur uden påvirkning af omgivelserne – så drinken kan bevares kølig så længe som muligt.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere