24.09.2021  |  Interior  |  Belysning

Stilrene spots

Efteråret står for døren og dagene begynder at blive kortere. Det er nu tid til at overveje belysningen i hjemmet og sørge for at skabe den rette atmosfære til de kommende vintermåneder. 

Den danske designvirksomhed Light-Point lancerer tre nye spotlamper i minimalistisk og stilrent design; Raw, Curve og Vantage 2. 

Raw er et helt nyt design i Light-Points kollektion og er designet af Nital Patel. Designet er kendetegnet med virksomhedens nyeste signatur; det krydsriflede mønster, der er maskinskåret ind i solidt aluminium, og som giver dem en nutidig og elegant æstetik. 

Spotlampen har netop fået navnet på grund af den rå overflade, som er et nyt udtryk i kollektionen. Den cylinderformede spotlampe har et minimalistisk formsprog, men vil alligevel fange øjet og være en del af indretningen.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere