30.11.2016  |  Bloom  |  Outdoor

Stilren og pålidelig p-skive

Parkeringsskiven Park Lite fra Needit Denmark er lille, let og meget pålidelig. Og så er den ikke mindst i et flot og stilrent design.

Parkeringsskiven Park Lite fra Needit Denmark er en af de mindste, letteste og mest pålidelige elektroniske parkeringsskiver til dato. Park Lite monteres i forrudens nederste højre hjørne, og vigtigst af alt er næsten, at man ikke behøver at tænke på at stille p-skiven.

P-skiven er designet og udviklet i Danmark og tåler ekstreme temperaturer – både kulde og varme. Den leveres som standard med sort front, og i æsken findes en udførlig monterings- og brugsvejledning sammen med klæbepuder og renseserviet. Vejl. udsalgspris: 399,-.

www.needit.dk / Telefon 7022 1590

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere