20.05.2022  |  Furniture  |  Design

Stilfuld og praktisk

Cross Task Chair er TAKTs nye arbejdsstol, der skal imødekomme behovet for stilfulde, ergonomiske møbler på kontoreret eller arbejdspladsen derhjemme. 

For at skabe stolen har TAKT og samarbejdspartneren Pearson Lloyd taget det designsprog, som de etablerede med mærkets flagskibsprodukter - Cross Chair og Cross Chair Tube - og oversat det.

Pearson Lloyds design tager det lette udseende og det elegante materialeudtryk fra Cross Chair Tube og inkorporerer den justerbarhed, der er nødvendig for en arbejdsstol i hjulbasen uden at gå på kompromis med dens rene og enkle udseende.

Let at betjene, med minimale greb og håndtag, stolen har drejelig base og pneumatisk løft med et højdejusterbart håndtag. Den har en enkel, intuitiv række af dynamiske bevægelser, som giver brugeren mulighed for at læne sig frem og tilbage, hvilket aflaster spændinger og skaber postural forandring. En let buet del i sædets forkant reducerer trykket på bagsiden af benene.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere