11.02.2020  |  Business  |  Branchenyt

Stelton vinder German Design Award

Drikkeflaske designet af den italienske designduo Debiasi Sandri er blevet præmieret med den internationale designpris.

Keep Cool termodrikkeflasken fra Stelton er ideel til at holde væske kold (eller varm) på farten. Flasken er lavet i højkvalitets rustfrit stål i dobbelt lag med vakuum, der sikrer en høj termoeffekt, så yndlingsdrikken holder temperaturen i mange timer.

Med inspiration i modebilledet SS2020, har Stelton til sæsonen lanceret Keep Cool i tre pastelfarver; misty rose, soft yellow og cloud, som med deres lethed afspejler sommer og sol. Termodrikkeflasken er desuden tilgængelig i en klassisk sort.
 

Keep Cool termodrikkeflasken har netop vundet den prestigefyldte German Design Award 2020 inden for kategorien Tabletop. Juryerklæringen lød: ”Med det vidunderligt enkle og behageligt runde design er termoflasken moderne, enkel og imødekommende af udseende, hvilket understøttes af de subtile farver. En attraktiv ledsager i hverdagen.”

Keep Cool termodrikkeflasken i de nye farver kan findes i butikkerne fra maj 2020.

www.stelton.com

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere