30.04.2023  |  Business  |  Branchenyt

Stelton køber keramikvirksomheden Knabstrup Keramik

Stelton køber keramikvirksomheden Knabstrup Keramik, som pr 1. maj vil blive fuldt integreret i Stelton A/S og drager hermed fordele af at være en del af en større organisation.

Udviklingen af Knabstrup Keramik har haft en positiv salgsudvikling de seneste år, og vil kunne drage fordele af Steltons organisations internationale setup kan Knabstrup Keramik accelerere sin vækst.


Karsten Madsen, direktør for Knabstrup Keramik, udtaler: "Inflationen og specielt høje fragtpriser har ikke været nemt for vores branche, og da jeg kender Stelton særdeles godt, så fandt vi en løsning, som var attraktiv for begge parter. Desuden ser jeg frem til at indtræde i Stelton A/S' bestyrelse og dermed også følge udviklingen af Knabstrup Keramik fremover". Michael Knudsen fra Knabstrup Keramik indtræder i Steltons lederteam som Marketingdirektør i Stelton A/S.


Stelton har i forvejen RIG-TIG-brandet, så slagstyrken vil i fremtiden have 3 brands med i kufferten. En kæmpe fordel specielt for internationale kunder, hvor fragten kan blive stor for et mindre brand.


”Keramik har haft en fantastisk udvikling de sidste mange år,” udtaler Michael Ring fra Stelton:
"Der er kommet mange nye navne til, og der er også faldet mange fra, men Knabstrup Keramik bygger stadig på den gamle kunstindustris historie, hvilket giver dem et stort potentiale og berettigelse på markedet."
Knabstrup Keramik vil fortsætte med at udvikle nye projekter, og varetage den arv, vi har overtaget med en behørig respekt.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere